Комфортът в купето започва със седалка за водач или пътник, продължава с тапицерия и завършва със селекция от набор от удобни, практични и разбира се, красиви стелки.

Всъщност от стелката се изисква малко:

  • Поддържане на чистотата;
  • Естетичен вид;
  • Стабилност при всяко време;
  • Разумна цена.

Възможността да комбинирате всички тези качества се появи само с изобретяването на този материал, който ви позволява да създавате стелките, които ясно се открояват от другите опции.

 

Повърхността на материала е покрита със специални ромбовидни клетки. Мръсотията, разпространена върху обикновени стелки, се разпространява из цялото купе, но това няма да се случи в случай на стелки Figli. Сняг, вода, прах и мръсотия влизат в клетките и остават там, докато не изтръскате стелките. Между другото, благодарение на клетките можете да почиствате купето, ако желаете, не толкова често.

Всички стелки без изключение са изработени за конкретни модели автомобили.Това означава, че формата на дюшемето на пода отговаря много точно на интериора, а самата повърхност на материала покрива максималната площ на пода. За плътно закрепване към пода, постелките са оборудвани с велкро на задната част и оригинални крепежи, ако такива са предвидени от модела на колата. Всички автомобили, където е възможно, стелките покриват областта за левия крак на водача и централния тунел на задния ред.

Едни от редките, но неприятни проблеми на повечето стандартни стелки е загубата на еластичност на студа. Стелки, изработени от Figli, перфектно издържат на температури до -50 градуса по Целзий. Нашите клиенти успяха да ги тестват в сурови северни условия, а стелките се справиха отлично. Между другото, в студа е много лесно да почистите стелките: просто ги потупайте и мръсотията ще излети навън под формата на малки ледени крици.

Стелките се предлагат в широка гама от цветове: идеално се вписват във всеки стил и допълват външния вид на вашето купе. Винаги можете да изберете варианти от класически тонове до живи спортни комбинации, за да внесете индивидуален стил в интериора на вашия автомобил.

Цвят на стелките

Цвят на стелките

 

Доскоро каучукът и текстилът бяха най-разпространените материали за изработка на автомобилни стелки. Figli има редица значителни предимства в сравнение с тях:

 

Стелки Figli е доста издръжлив материал. Стелките, изработени от него, се състоят от ромбовидни клетки с дълбочина 8 мм с обща дебелина 10 мм. В резултат на това те не се нуждаят от допълнения, за да задържат вода - тя се разпределя равномерно по клетките, което е невъзможно за каучук или текстилни изделия.

Стелките задържат водата сигурно. За да го излеете, продуктът трябва да се държи почти вертикално. Това гарантира, че водата в купето няма да се разпръсне, както може да се случи с гумените изделия.

Също така стелки Figli държат твърди частици като пясък или кал и не им позволяват да се разпростират из купето. Мръсотията се събира в дъното на клетките и не пречи под краката. Това е безспорното предимство на нашите продукти пред каучукови и текстилни аналози.

Материалът на стелките Figli е предназначен за работа до -50°С. Не се втвърдява и не подлежи на напукване, както е при каучуковите изделия.

Същото може да се каже и за работа в горещия сезон. Наши стелки абсолютно спокойно понасят нагряването до +50°C. Освен това, те не се деформират, не стават токсични, отровни и нямат миризма. Абсолютната им безопасност се потвърждава от лабораторни тестове и сертификати.

Стелки Figli са напълно безразлични към въздействието на химикалите, използвани през зимата за борба с обледеняване на пътя. В същото време те са в състояние да предпази обувките на шофьора и пътниците от техните ефекти: химикалите се натрупват в клетките на стелката и свеждат до минимум контакта с ходилата. Гумите или текстилните изделия не могат да осигурят такава защита.

Лесни за почистване. За целта просто обърнете стелката и я разклатете. В допълнение, мрежестата структура поема достатъчно мръсотия, така че почистването не трябва да се извършва често. Разбира се, това е само временна мярка и периодично те се нуждаят от мокро почистване под налягане. Спецефичната им структура обаче ви позволява да го правите по-рядко.

След почистване, повърхности на стелките Figli изсъхват бързо, защото не абсорбират влагата. Това качество не може да се сравнява с текстила, който има пориста повърхност и гумирано дъно, което от своя страна изисква повече време да стане напълно сухо.

Външният вид на стелките Figli несрвним с други стелки. Повече от 150 комбинации от цвета на стелките и кантовете позволяват да предадете индивидуалността на интериора на вашия автомобил и да изберете свой собствен стил.

За кого тези стелки ще бъдат най-добрият избор?

  • За тези, които често пътуват в лошо време и в същото време искат да поддържат интериора чист, а обувките им - сухи;
  • За тези, които обичат комфорта и удобството във всичко: стелки Figli, са идеално подходящи за осигуряване на максимум положителни емоции от използването им;
  • За тези, които търсят интересно дизайнерско решение в купето и, разбира се, за всички, които обичат себе си и колата си;
  • Стелките се отличават с разнообразни цветове: както класически, така и супер ярки и невероятни решения;
  • Винаги можете да закупите всяка една стелка по отделно не е необходимо да вземете целия комплект.

 

СТЕЛКИТЕ ИМАТ ЛИ СРОК НА ЕКСПЛОАТАЦИЯ?

Срокът на експлоатация на продуктите зависи до голяма степен от техния собственик, техния стил на шофиране и условията, при които се използват. Ако не сте имали проблеми с тези аксесоари, изработени от текстил или каучук, тогава нашите стелки могат да ви служат няколко години.

РАЗЛИЧВАТ ЛИ СТЕЛКИ ОТ ОРИГИНАЛНИТЕ?

Нашите продукти могат да се различават от оригинала. Причината за това е, че ние ги изрязваме според собствените си модели. Но това не е недостатък, а в някои случаи дори предимство.

КОИ СТЕЛКИ СА ПО-ДОБРИ ЗА ЕСЕН?

Всички продукти са чудесни за използване през есенния сезон. Те няма да омекнат от водата (за разлика от текстилните килими), което ще е много от честите дъждове и няма да станат твърди в студа, което се случва с гумата.

КАК ДА ГРИЖИМ ЗА СТЕЛКИТЕ?

Стелките са проектирани да се мият със струя вода под налягане. Под неговия натиск цялата натрупана мръсотия в клетките веднага се измива. Те не се страхуват от автомобилни шампоани и перилни препарати. Те могат да се мият всеки път, когато дойдете на автомивка.

КОГА ЩЕ ИМАТЕ СТЕЛКИ ЗА МОЯТ МОДЕЛ? МОГА ЛИ ДА ПОМОГНЕТЕ С НЕЩО?

Нашата гама постоянно се разширява. В отделен случай нашия специалист може да свали размери за Вашата кола на място.

ОТ КАКВО СА НАПРАВЕНИ СТЕЛКИТЕ?

За производството на стелките използваме иновативен материал с клетъчна структура - Ethylene Vinyl Acetate (или Севилен). Той е много лек и в същото време издръжлив, функционален и стилен. Сред предимствата на този материал: способността да се задържа голямо количество течност, липса на миризма, устойчивост на химични реагенти, абсолютна безопасност за здравето и околната среда, запазване на всички характеристики както при топлина + 50 ° C, така и при студ -50 ° C и много повече.

ИЗДЪРЖАТ ЛИ СТЕЛКИТЕ НА ТОКЧЕТА?

Износоустойчивостта на стелките е доста висока. Въпреки това, поради относителната мекота и еластичност на материала (което дава комфорт под краката), материалът може да се повреди от шипове и други остри предмети.

КОЛКО ВРЕМЕ СЛУЖАТ СТЕЛКИ?

Експлоатационният живот на стелките не отстъпва на текстилните и гумените колеги. При внимателна употреба и навременна грижа те могат да ви издържат няколко години. Важно е обаче да се избягва контакт на повърхността им с остри предмети.

ИМАТ ЛИ МИРИЗМА?

Те могат да имат миризма, като всеки друг нов продукт. Но бързо се изветряват и не се появява отново. Материалът (севилен) е изработен от екологично чисти компоненти и няма да мирише още повече при много високи температури (+ 50 ° C).

ДАЛИ СЕ РАЗВАЛЯТ ОБУВКИТЕ?

Те не само не развалят обувките, но дори, напротив, помагат да се поддържат чисти. Повърхността на стелките има ромбовидни клетки, които надежно задържа влага, прах, пясък и други замърсявания, докато не бъдат отстранени и изтупани. Освен това автомобилните стелки не изтриват подметката. Самият (севилен) се използва дори при производство на спортните обувки.

КАК СЕ СЛАГАТ В КОЛАТА?

Монтирането се извършва главно с помощта на велкро. Но за моделите коли, които са оборудвани с фабрични крепежи, правим стелките с подходящи крепежни елементи.

КОИ СТЕЛКИ СА ПО-ДОБРИ ЗА ЗИМА?

Стелки от са всесезонни: издържат както на високи, така и на ниски температури. Те не стават чупливи и не се напукват дори при -50 ° C. В допълнение, уникалният материал, от който са направени нашите стелки спокойно, издържа на контакт с химикали, използвани по пътищата в студения сезон.

КОЙ ЦВЯТ СЕ ЦАПА ПО-МАЛКО?

Най-практичните цветове за стелките са сиво и бежово. Асортиментът на нашата компания включва 1 сив цвят и 2 нюанса на бежовото. Най-популярната цветова комбинация е сива стелка с черен кант. Той е чудесен за тъмна тапицерия. От друга страна, бежовото е идеално за светла тапицерия, но и в тъмните купета изглежда много оригинално, особено ако там присъстват светли елементи. Канта за бежово е по-добре да изберете или точно в цвят или в черно. Ако сравним практичността на сивото и бежовото, тогава бежовото е с по-малко видимост на сух прах, отломки и пясък, които по своята същност са светло бежови (пясъчен) нюанс и визуално се сливат със стелка. А при мокро време, напротив, сивото ще бъде по-практично, тъй като мократа мръсотия е по-малко забележима върху тях.

ЗА КОЛКО ВРЕМЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ СТЕЛКИ ?

В рамките на няколко работни дни вашата поръчка ще бъде произведена и изпратена до Вас!

 

уникални стелки за
Вашата кола

Това не са само големи думи. Стелките за автомобили Figli са наистина уникални. Те са изработени от издръжлив и ултра лек етилен винил ацетат. Основната им особеност е специална клетъчна структура, наподобяваща пчелна пита. В резултат на това целият боклук, прах или вода се събират в долната част на клетките, а повърхността на килимчето в контакт с обувката остава суха и чиста.

Продуктите Figli са способни да задържат вода надеждно. Той няма да се разпръсне по време на шофиране и да причини дискомфорт на водача или пътниците. За да излеете течност, постелката трябва да бъде обърната почти вертикално. В допълнение, той е достатъчно жилав и може удобно да се извади от купето за почистване.

Продуктите Figli понасят високи и ниски температури. Не се деформира и не мирише при +50 ° С, не става чуплив и не се напуква при -40 ° С. Материалът спокойно пренася контакти с химикали, използвани по пътищата в студения сезон. Това са най-добрите стелки за кола за зимата и лятото.