изработваме уникални
стелки за Вашата кола

Нaшите предимства

Издръжливост

Нашите стелки са издръжливи и не подлежат на промени с температурни колебания, така че ще издържат дълго време.

Високи технологии

Те са направени от иновативния Figli материал, така че имат уникални свойства.

Уникално покритие

Клетъчната им структура е отлично решение за задържане на вода, мръсотия и дребни отпадъци без често почистване.

уникални стелки за
Вашата кола

Това не са само големи думи. Стелките за автомобили Figli са наистина уникални. Те са изработени от издръжлив и ултра лек етилен винил ацетат. Основната им особеност е специална клетъчна структура, наподобяваща пчелна пита. В резултат на това целият боклук, прах или вода се събират в долната част на клетките, а повърхността на килимчето в контакт с обувката остава суха и чиста.

Продуктите Figli са способни да задържат вода надеждно. Той няма да се разпръсне по време на шофиране и да причини дискомфорт на водача или пътниците. За да излеете течност, постелката трябва да бъде обърната почти вертикално. В допълнение, той е достатъчно жилав и може удобно да се извади от купето за почистване.

Продуктите Figli понасят високи и ниски температури. Не се деформира и не мирише при +50 ° С, не става чуплив и не се напуква при -40 ° С. Материалът спокойно пренася контакти с химикали, използвани по пътищата в студения сезон. Това са най-добрите стелки за кола за зимата и лятото.

Какво казват клиентите за нас

Това е най-доброто нещо, което някой би могъл да измисли за любителите на коли. Купих си тези стелки и бях много щастлив. Харесава ми начинът по който са направени, като това допринася за лесното почистване на стелките. Благодарение на това интериорът на колата е чист и сух. Хареса ми и фактът, че са много по-леки и меки от гумените стелки.

Първите впечатления са, че стелките са доста меки, прахът и мръсотията не се забелязват, всичко се събира в клетките, след което просто ги изтуптвам и след това са като нови. Бих препоръчал размерът на гумената подложка да бъде по-голям.

Те са много леки, прилягат добре, перат се перфектно, интериорът изглежда по-естетически. Все още устойчив на износване. Не може да се сравнява със стандартни или други аналози.

Изпратете ни запитване

Имате въпрос? Не се колебайте да се свържите с нас.